Referensobjekt

Flytbrygga som är byggd helt i impregnerat trä, i vår lagerlokal.

Sjösatt och transporterad på plats i maj 2018.

Fönster byte i Ärtemark från gamla träfönster till underhålls fria fönster

Här besökte vi ön Henriksholm i sjön Ånimmen. Vi bytte ut fasaden på stugan, byggde in verandan med nya fönster, satte nya innerväggar och lade in ett nytt trägolv. Fasaden är em kombination av stående och liggande Z-panel, men en s.k.vantbräda som bröstning. Kunden skulle måla själv, så vi fick tyvärr inte med slutresultatet med färdigmålade detaljer.

Här är ett kollage av 2 st kök inkl vardgsrum som vi renoverat och monterat. Första bilderna är från Vickersrud/Säffle, total renovering inkl rivning av vägg mellan kök och vardagsrum. Där köksön står idag, var en vägg. Nytt golv i hela våningen inkl hall. Nya PVC fönster och dörrar. " sista bilderna är från Ödmansgatan Åmål, även här ett Ikea kök, nytt golv från bjälklag, nya väggar, Inte helt klart på bilder, det som inte syns är en stor köksö mitt på golvet inehållande vask och vatten och stuvutrymme.

Altan med många olika etage. Trapplösningar och grindar för barn och husdjur. Fin utsikt över sjön Kalven

Ny byggnation av 2 st takfronter inklusive nytt undertak med shingel papp som ytskikt på tak

Tillbyggnad altan ”modell större” på timmerhus i Svanskog

Ett litet galleri med olika fönster projekt som vi utfört. Vissa av projekten är delmontage, vilket innebär att kunden valt att utföra delar av montaget själv, därför är vissa inte listade t.e.x. Det är olika utföranden på fönstren och även lite skjutpartier och fasta stora glaspartier. Här är det mest PVC enheter, men vi har även trä, trä/alu och rena alu enheter i vårt produktutbud från leverantören Nordiska Fönster.

Altan bygge med pergola Åmål

Tössebäcken

Vinterrum Tydje

Nybyggnation stuga